Zangles aan huis Haarlem & Amsterdam

Modern, flexibel in te delen en met enthousiasme gebracht.

Music on the Block bestaat uit een aldoor groeiend team van opgeleide muzikanten, ieder met hun eigen kernkwaliteiten, met een gemeenschappelijk doel: Met veel enthousiasme muziek onderwijzen op een moderne en frisse manier. Zowel in Haarlem als in Amsterdam lessen in te plannen.

Zing jij graag mee met de radio of heb je altijd al willen leren zingen? Bij ons kun je terecht voor zanglessen. Leer op een gezonde en verantwoorde manier zingen. Techniek is bij zingen erg belangrijk en onze docenten Liselot, Jente Charlotte & FRÉ hebben techniek dan ook hoog in het vaandel.

“We gaan liedjes zingen die jij leuk vindt en geven er onze eigen draai aan. Via die liedjes komen we vanzelf techniek tegen die we spelenderwijs gaan behandelen. De techniek die ik behandel is gebaseerd op Complete Vocal Technique. “

In de lessen staan authenticiteit, creativiteit en een gezellige ontspannen sfeer centraal. Of je nu een beginnend of ervaren zanger(es) bent, ik help je graag met het ontdekken en verrijken van jouw eigen sound. Je neemt zelf een song, waar je graag aan wilt werken, mee naar de les. Aan de hand daarvan leg ik je spelenderwijs zangtechnieken uit, gebaseerd op Complete Vocal Technique, om alles uit je stem te halen. Onze docenten kunnen de lessen op piano of gitaar begeleiden.

“We leveren graag maatwerk. We helpen bij wat jij wilt bereiken. Beter leren zingen, jezelf leren begeleiden op gitaar, ukulele of piano, songwriting of alle drie in één. Samen maken we een plan wat bij jouw droom past.”

Als jij niet alleen covers wilt zingen, maar ook de behoefte voelt om zelf te schrijven, helpen we je daar graag bij! Je krijgt tips en tricks geven om een mooie opbouw te maken in de melodie, harmonie en tekst van jouw song, in elke muziekstijl.

Mogelijkheid tot digitale lessen.

I.v.m. het covid-19 virus is het bij ons mogelijk om uit voorzorg digitaal lessen te volgen.
Dit kun je plannen met je docent zelf of via de website inboeken.

“Nieuwe dingen met je stem uitproberen kan best wel spannend zijn en je moet je hiervoor op je gemak voelen. Daarom geloof ik in een positieve en gezellige sfeer, een “niets-is-te-gek”-sfeer, waardoor iedereen zich vrij voelt om te proberen en te leren. Positieve energie en ondersteuning vanuit een docent is op jonge leeftijd zo belangrijk! Ik had bij mijn eerste docent het geluk iemand te treffen die net zoveel passie heeft voor muziek als ik en ik hoop dit zelf weer over te brengen op iemand anders.
Verder vind ik het leuk om met de leerlingen te ontdekken: wat is jouw ding, wat vind je leuk en wat maakt je uniek? Hier gaan we gegarandeerd achter komen. Ook lijkt het me te gek om je te helpen met je eerste ervaringen met spelen met anderen, samenzang, op het podium staan of het schrijven van een eigen song.”

  • 36 lessen, gedurende een schooljaar.
  • Geen lessen tijdens de schoolvakanties
  • vast tijdstip in de week.
  • Vast bedrag per maand

*Voor kinderen & jongeren in de leeftijd 6 t/m 18 jaar. 

  • Lessen op afspraak.
  • Geen vast tijdstip, tenzij anders gewenst.
  • Flexibele voorwaarden.

* Voor leerlingen vanaf 18 jaar.  Ben je ZZP’er, student of druk bezet. We vinden samen wel een gaatje in het rooster

Plan je les online via de website

Vooropleiding conservatorium bij Music on the Block

Wil jij naar het conservatorium? Wij gaan je helpen om je auditie zo goed mogelijk voor te bereiden. Ons team bestaat uit een selectie jonge en breed opgeleide muzikanten met een recent afgeronde conservatorium opleiding. Je krijgt bij deze speciale vooropleiding niet alleen les op je instrument, maar we besteden ook aandacht aan muziektheorie, gehoortraining en we bereiden het motivatiegesprek voor. Omdat onze docenten recent afgestudeerd zijn, kunnen wij een toegespitste vooropleiding aanbieden met structuur en focus op die elementen, die van belang zijn voor een succesvolle auditie.

  • 30 min.      € 26,50
  • 45 min.      € 33,50
  • 60 min.      € 40,50
Meer informatie

Kan ik een proefles aanvragen?
Wat als ik ziek ben?
Hoe werkt het met betalen?

Naar FAQ

Meer reviews
Aanmelden