Pianoles aan huis Haarlem

Modern, flexibel & enthousiast!

Pianoles aan huis in Haarlem bestaat uit een team van vier jonge en breed opgeleide muzikanten, ieder met hun eigen kernkwaliteiten,  met een gemeenschappelijk doel: Met veel enthousiasme muziek onderwijzen op een moderne en hedendaagse manier.

” In de door mij gegeven lessen komt zowel lichte-  als klassieke muziek komt voorbij. Ik schep een balans tussen het spelen met akkoorden en het lezen van noten. Die balans hangt sterk af van de stijl, die de leerling prefereert. Soms spelen we een popsong van de radio na en de andere week spelen we een stuk van blad.  We niet vast aan een bepaalde methode. We werken aan stukken, die de leerling zelf graag zou willen spelen en vanuit die wens komen onderwerpen uit bekende methodes naar voren, zonder vast te zitten aan de soms wat stoffige liedjes. Daarnaast maak ik graag tijd voor improvisatie of het componeren van eigen muziek. Voor wie wil, behandel ik algemene muziektheorie en solfège. Maar het belangrijkste is natuurlijk het creëren van heel erg veel plezier in het maken van muziek en het creëeren van een eigen stijl.”

  • 36 lessen, gedurende een schooljaar.
  • Geen lessen tijdens de schoolvakanties
  • vast tijdstip in de week.
  • Vast bedrag per maand

*Voor kinderen & jongeren in de leeftijd 6 t/m 18 jaar. 

  • Lessen op afspraak.
  • Geen vast tijdstip, tenzij anders gewenst.
  • Flexibele voorwaarden.

* Voor leerlingen vanaf 18 jaar.  Ben je ZZP’er, student of druk bezet. We vinden samen wel een gaatje in het rooster

Plan je les online via de website

Keyboard- en synthesizerlessen

In de hedendaagse muziek zijn verschillende toetsinstrumenten niet meer weg te denken. Hits van nu zitten vol met allerlei verschillende keyboardgeluiden. Naast lessen op piano biedt ik daarom ook lessen aan op keyboard of synthesizer. Deze lessen kunnen erg variëren. Met mijn huidige opleiding en mijn scriptie-onderzoek naar het verschil tussen analoge en digitale synthesizers heb ik veel kennis opgedaan over zowel digitale als analoge synthese. Daarnaast heb ik een hammond-orgel thuis staan en kan er ook aandacht besteed worden aan het spelen op Fender Rhodes of Wurlizer.
Indien een leerling interesse heeft zich te verdiepen in deze wereld, wordt aangeraden om les te nemen op een keyboard. Een specialist op het gebied van keyboards is Jim. Meer informatie over hem, vindt je op onze teampagina.

  • 30 min.      € 26,50
  • 45 min.      € 33,50
  • 60 min.      € 40,50
Meer informatie

Kan ik een proefles aanvragen?
Wat als ik ziek ben?
Hoe werkt het met betalen?

Naar FAQ

Meer reviews

Vooropleiding conservatorium bij Music on the Block

Wil jij naar het conservatorium? Wij gaan je helpen om je auditie zo goed mogelijk voor te bereiden. Ons team bestaat uit een selectie jonge en breed opgeleide muzikanten met een recent afgeronde conservatorium opleiding. Je krijgt bij deze speciale vooropleiding niet alleen les op je instrument, maar we besteden ook aandacht aan muziektheorie, gehoortraining en we bereiden het motivatiegesprek voor. Omdat onze docenten recent afgestudeerd zijn, kunnen wij een toegespitste vooropleiding aanbieden met structuur en focus op die elementen, die van belang zijn voor een succesvolle auditie.

Aanmelden