Jamsessie < 20

Dit jaar organiseren Hart Haarlem en Music on the Block een maandelijkse jamsessie in Slachthuis Haarlem voor jongeren tot en met 20 jaar. Iedere 1e maandag van de maand kun je vrijblijvend mee komen spelen op je eigen instrument. Onder begeleiding van een professionele muzikant kan je vrijblijvend mee komen spelen op je eigen instrument, je leert medemuzikanten kennen en wie weet ontmoet je wel je toekomstige bandgenoten!

Jamsessie? Wat is dat?

Een jamsessie is een evenement, waar muzikanten bij elkaar komen om spontaan samen muziek te maken in een onvoorbereide vorm. Speel je een instrument of zing je? Dan kun je meedoen aan een jamsessie. Iedereen is welkom en het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe lang je al speelt. Als je een klein beetje akkoorden kun spelen, dan kun je al mee komen jammen. 

De maandelijkse jamsessie in het Slachthuis is een laagdrempelig evenement om jongeren stimuleren om vaker samen muziek te maken en het is een leuke manier om andere muzikanten te ontmoeten. Wil je graag vrienden maken die ook van muziek houden? Dan is dit de ideale gelegenheid. En wie weet ontmoet je hier je toekomstige bandgenootjes. Wil je liever alleen komen luisteren? Dan kan dat ook. Bestaande bands zijn ook van harte welkom om hun muziek te laten horen. 

Soms kan een jamsessie één grote chaos worden. Dan is het handig als er een soort dirigent is, die de boel bij elkaar kan houden en kan begeleiden. Daarom worden de maandelijkse jamsessies in slachthuis begeleid door Joshua Aaron. 

De jamsessies vinden plaats op de 1e maandag van de maand, van 18.30-20.30

Maandag  15 januari 2024
Maandag 05 februari 2024
Maandag 04 maart 2024

Locatie:
Slachthuis Haarlem
Rock plein 6
2033 KK Haarlem

Tijden:
18.30-20.30
Je hoeft niet verplicht het hele blok aanwezig te zijn, je kunt heel eventjes langskomen. Het is wel fijn als je een beetje op tijd komt! Je hoeft je niet aan te melden voor het event.

Wat handig is om mee te nemen naar een jamsessie: 

– (bas)gitaar (+kabel)
– oordoppen (ook te koop bij de bar)
– drumstokken (als je die hebt)

Er zijn altijd keyboards + microfoons & amps aanwezig