Gitaarles aan huis Haarlem

Modern, flexibel & enthousiast!

Music on the block bestaat uit een aldoor groeiend team van jonge en breed opgeleide muzikanten, ieder met hun eigen kernkwaliteiten,  met een gemeenschappelijk doel: Met veel enthousiasme muziek onderwijzen op een moderne en frisse manier.

De gitaarlessen worden gegeven door Sven Bosch, Rasmus Bisschop & Wouter Maas. Klik hier voor meer informatie over ons docententeam

De gitaarlessen worden gegeven door jonge ervaren gitaristen, actief in verschillende bands. Pop & Jazz zijn stijlen, die in de lessen worden aangeboden. Zo spelen we hits van de radio of soleren we over een akkoordenschema. Daarnaast komen techniek en motoriek ook zeker aan bod. De docent zal hierin zorgen voor een gezonde balans. Daarnaast is er ruimte voor improvisatie of het componeren van eigen muziek. Eigen inbreng van de leerling is heel erg belangrijk. De leerling mag zelf aangeven welke muziek hij/zij te gek vindt en de docent zal hier zijn lessen op aanpassen. Voor wie wil, kan algemene muziektheorie en solfège worden behandeld.  Maar het belangrijkste is natuurlijk het creëren van heel erg veel plezier in het maken van muziek en het creëeren van een eigen stijl.

Aanmelden
  • 36 lessen, gedurende een schooljaar.
  • Geen lessen tijdens de schoolvakanties
  • vast tijdstip in de week.
  • Vast bedrag per maand

*Voor kinderen & jongeren in de leeftijd 6 t/m 18 jaar. 

  • Lessen op afspraak.
  • Geen vast tijdstip, tenzij anders gewenst.
  • Flexibele voorwaarden.

* Voor leerlingen vanaf 18 jaar.  Ben je ZZP’er, student of druk bezet. We vinden samen wel een gaatje in het rooster

Plan je les online via de website

Vooropleiding conservatorium bij Music on the Block

Wil jij naar het conservatorium? Wij gaan je helpen om je auditie zo goed mogelijk voor te bereiden. Ons team bestaat uit een selectie jonge en breed opgeleide muzikanten met een recent afgeronde conservatorium opleiding. Je krijgt bij deze speciale vooropleiding niet alleen les op je instrument, maar we besteden ook aandacht aan muziektheorie, gehoortraining en we bereiden het motivatiegesprek voor. Omdat onze docenten recent afgestudeerd zijn, kunnen wij een toegespitste vooropleiding aanbieden met structuur en focus op die elementen, die van belang zijn voor een succesvolle auditie.