Jazeker! Dat kan. Meld je aan via de website en ik neem zo spoedig contact op voor een proefles.
Deze proefles is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast. Een proefles duurt 30 min. en kost € 15,-

ga naar het aanmeldingsformulier

Je kunt verschillende soorten lessen kiezen. Klik hier om alle tarieven te bekijken.

Nee, dat kan niet. Wij bieden enkel 1 op 1 pianolessen aan. Een les wordt dus afgenomen door 1 leerling. Een les van 60 minuten kan dus niet afgenomen worden door meerdere personen. Dit omdat iedere les afzonderlijk dient te worden voorbereid en iedere leerling ontwikkelt op een ander tempo.

Je kunt verschillende soorten lessen kiezen. Klik hier om alle tarieven te bekijken.

Als je ziek bent, is het fijn als dit 24 uur van te voren is gemeld aan de docent. Zowel ik als mijn collega’s zijn flexibel en zullen bij een enkele keer goed ons best doen een inhaalles te plannen, mits dit logistiek mogelijk is.

Betaling van het lesgeld dient te worden voldaan in 4 gelijke kwartalen, verspreid over 12 maanden. Deze 4 kwartaalfacturen verschijnen in september, november, februari en mei. Het is mogelijk om elk kwartaal in 3 maandelijkse termijn te betalen. Zo kun je dus ook de betaling op automatisch instellen.

Een overzicht van alle bedragen en termijn kunt u hier vinden.

Bij pianolessen via ons wordt uitgegaan van 40 lessen per kalenderjaar. Dat betekent dat er geen lessen plaatsvinden in de schoolvakantie, tenzij een leerling dit anders wenst.

Hierdoor ontstaat er nog wel eens verwarring over de betaling van het lesgeld. Dit omdat de 40 lessen verspreid over 12 maanden dienen te worden vergoed. Dit betekent dat je tijdens de schoolvakantie wel een termijn pianoles hebt lopen, zonder dat er lessen zijn. Dit omdat je de 40 lessen verspreid over 12 maanden betaalt.

Muzieklessen zijn voor zowel kinderen als volwassenen mogelijk.
Voor kinderen geldt een minimum leeftijd van 6 jaar. In overleg kan vroeger worden gestart.

Opzeggen gebeurt telefonisch en in overleg. Er kunnen verschillende redenen zijn om te willen stoppen met de lessen en het lijkt ons goed om hier open met elkaar over te communiceren.

Er is een opzegtermijn van 3 maanden. Afhankelijk van hoe snel er een vervangende leerling is gevonden, kan dit ook korter zijn dan de overeengekomen 3 maanden.

Reviews