Basgitaarles aan huis Haarlem

Moderne en flexibele lessen

Music on the block bestaat uit een aldoor groeiend team van jonge en breed opgeleide muzikanten, ieder met hun eigen kernkwaliteiten, met een gemeenschappelijk doel: Met veel enthousiasme muziek onderwijzen op een moderne en hedendaagse manier.

De basgitaarlessen worden gegeven door Hilde Luytjes. Klik hier voor meer informatie over ons gehele docententeam

De basgitaarlessen worden gegeven Hilde Luytjes, een jonge en ervaren bassiste, actief in verschillende bands. Een bassist en drummer vormen samen de ritmesectie, en de rest van de band moet daarop kunnen leunen. Bij basgitaarles zal je leren om de fundering van een band te zijn. Als leerling geef je aan wat je graag zou willen spelen. Samen kiezen we dan repertoire uit om mee aan de slag te gaan. In overleg kunnen in de lessen bijvoorbeeld aan bod komen: speeltechniek, noten lezen, het componeren/opnemen van eigen muziek, improvisatie, of gewoon het coveren van liedjes. De docent zal hierin zorgen voor een gezonde balans. Niks moet en alles mag. Om gevoel te krijgen voor het spelen in een ritmesectie, zijn er drumloops of backingtracks. Daarnaast is er ruimte voor improvisatie of het componeren van eigen muziek. Eigen inbreng van de leerling is heel erg belangrijk. De leerling mag zelf aangeven welke muziek hij/zij te gek vindt en de docent zal hier zijn lessen op aanpassen. Voor wie wil, kan algemene muziektheorie en solfège worden behandeld.  Maar het belangrijkste is natuurlijk het creëren van heel erg veel plezier in het maken van muziek en het creëeren van een eigen stijl.

Aanmelden
  • 36 lessen, gedurende een schooljaar.
  • Geen lessen tijdens de schoolvakanties
  • vast tijdstip in de week.
  • Vast bedrag per maand

*Voor kinderen & jongeren in de leeftijd 6 t/m 18 jaar. 

  • Lessen op afspraak.
  • Geen vast tijdstip, tenzij anders gewenst.
  • Flexibele voorwaarden.

* Voor leerlingen vanaf 18 jaar.  Ben je ZZP’er, student of druk bezet. We vinden samen wel een gaatje in het rooster

Plan je les online via de website

Vooropleiding conservatorium bij Music on the Block

Wil jij naar het conservatorium? Wij gaan je helpen om je auditie zo goed mogelijk voor te bereiden. Ons team bestaat uit een selectie jonge en breed opgeleide muzikanten met een recent afgeronde conservatorium opleiding. Je krijgt bij deze speciale vooropleiding niet alleen les op je instrument, maar we besteden ook aandacht aan muziektheorie, gehoortraining en we bereiden het motivatiegesprek voor. Omdat onze docenten recent afgestudeerd zijn, kunnen wij een toegespitste vooropleiding aanbieden met structuur en focus op die elementen, die van belang zijn voor een succesvolle auditie.