Jazeker! Dat kan. Meld je aan via de website en ik neem zo spoedig contact op voor een proefles.
Deze proefles is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast. Een proefles duurt 30 min. en kost € 15,-

ga naar het aanmeldingsformulier

Je kunt verschillende soorten lessen kiezen. Klik hier om alle tarieven te bekijken.

Nee, dat kan niet. Wij bieden enkel 1 op 1 pianolessen aan. Een les wordt dus afgenomen door 1 leerling. Een les van 60 minuten kan dus niet afgenomen worden door meerdere personen. Dit omdat iedere les afzonderlijk dient te worden voorbereid en iedere leerling ontwikkelt op een ander tempo.

Je kunt verschillende soorten lessen kiezen. Klik hier om alle tarieven te bekijken.

Als je ziek bent, is het fijn als dit 24 uur van te voren is gemeld aan de docent. Zowel ik als mijn collega’s zijn flexibel en zullen bij een enkele keer goed ons best doen een inhaalles te plannen, mits dit logistiek mogelijk is.

Betaling van het lesgeld gaat per factuur. U ontvangt 4 facturen per schooljaar met op iedere factuur 10 lessen. Deze facturen ontvangt u op:

  • 15-08-‘21:        les 1 t/m 10: 23-08 t/m 07-11-‘21
  • 15-11-’21:          les 11 t/m 20: 08-11-’21 t/m 30-01-‘22
  • 15-02-’22:       les 21 t/m 30: 31-01-’22 t/m 17-04-‘22
  • 15-05-’22:       les 31 t/m 41*: 18-04-’22 t/m 15-07-‘22

Indien u een flex-abbonnement heeft, krijgt u steeds een factuur voorafgaand aan een reeks van 5 lessen.

Er vinden geen lessen plaats tijdens de schoolvakanties, tenzij samen anders wordt afgesproken. Ook op feestdagen worden er geen lessen gegeven, tenzij samen anders wordt afgesproken.

Als u een seizoenskaart heeft, worden vakanties worden niet aan u doorgerekend. De vakanties worden niet gerekend op de aan u gestuurde factuur. Het eventueel samenvallen van een les en een feestdag is niet verrekend op de aan u gestuurde factuur. Indien het voorkomt, dat een les en een feestdag botsen, zullen we proberen in overleg de les om de feestdag heen te plannen en anders zal de les in mindering worden gebracht op de volgende factuur.

Indien u een flexpakket heeft, worden de feestdagen gelijk verrekend en de les wordt om een feestdag heen gepland.

In het verleden factureerden we als muziekschool steeds 10 lessen voorafgaand aan een reeks. Als feedback kregen we dat dit wel een hoog bedrag is om om de 2,5 maand op te hoest. Als oplossing hebben we een systeem bedacht dat men in 12 gelijke termijn kan betalen. Zo betaalt een leerling minder per maand en is er de mogelijkheid om heel gemakkelijk een automatische betaling in te stellen. Ook loopt het op deze manier gelijk met alle maandelijkse kosten van een huishouden. Tevens genieten onze docenten van een vaste vergoeding per maand, wat een fijne bijkomstigheid is.

Kortom: Je betaalt niet voor de schoolvakanties.

Muzieklessen zijn voor zowel kinderen als volwassenen mogelijk.
Voor kinderen geldt een minimum leeftijd van 6 jaar. In overleg kan vroeger worden gestart.

Opzeggen gebeurt telefonisch en in overleg. Er kunnen verschillende redenen zijn om te willen stoppen met de lessen en het lijkt ons goed om hier open met elkaar over te communiceren.

Er is een opzegtermijn van 3 kalendermaanden. Afhankelijk van hoe snel er een vervangende leerling is gevonden, kan dit ook korter zijn dan de overeengekomen 3 maanden.

Reviews